livingcaringmyself

Att reconnecta med Universum!

Jag skrev detta också på min instagram. Jag känner att jag den senaste veckan inte haft den där kontakten med Universum som jag vill ha, o som jag behöver ha! Det har varit så mycket annat som hänt o som upptar sååå mycket av min energi, På ett dåligt sätt. Sen har jag i ca 2 veckor sovit jätte dåligt. Jag somnar runt 3 tiden o vaknar massor utav gånger! Men som jag saknar den där starka kontakten med Universum, den som ger mig ett lugn o harmoni i kroppen. Den som läker mig, helar mig. Den som gör att jag orkar fortsätta framåt. Jag har nästan skämts för att det blivit så här. Det har märkts på min insta att jag tappat det lite, det har känts otroligt mycket I mig. Men så känner jag att det här är ju faktiskt livet, ibland hamnar man lite ”ur spår”, vi är trots allt mänskliga. Men det är bara dumt o klanka ner ännu mer på sig själv, man mår ju inte precis bättre då. Acceptera att det vart så nu, o försök istället att hitta tillbaka i rätt spår, att reconnecta med Universum. Min morgon o kvällsritual har också blivit lidande, o det gillar jag verkligen inte. För jag mår sååå bra utav dom. Men ska nu försöka o verkligen hitta tillbaka till dom!

Onsdagens Kundayini yoga o meditation vart flyttad, o det känns direkt. För det är verkligen ett tillfälle då jag connectar sååå starkt med Universum, o Moder jord. Och med mig själv. Det är helt magiskt! Jag älskar onsdagskvällarna!! Därför tänkte jag köra en liten reconnecting ritual i kväll. Med hjälp utav kristaller, kort, tända ljus o meditation <3 Om Du också vill göra det så kan vi göra det tillsammans! Jag tänkte köra kl 20. Men om det inte passar dig o du hellre vill köra lite senare så funkar det för mig också. Hojta bara till iså fall, Ju fler vi är, desto starkare blir det. Då vi tillsammans sträcker ut våra armar till Universum o connectar oss!

Önskar dig en underbar lördag kväll <3 Puss o Kram!

Tänk vad man kan se när man tittar in i elden där flammorna dansar….

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats