livingcaringmyself

Ber om ursäkt!

Hej på Er!

Skulle skriva ett inlägg tidigare i veckan med det har varit lite sjukstuga här hemma. Dottern o mannen har varit hemma hela veckan. Jag vart dålig igår em. Vet inte vad som hände men fick sån fruktansvärd huvudvärk o mer ont än vanligt i kroppen. Tänker att det kanske är så att jag fått nåt virus jag med men att det satt sig mer på min kropp, som det brukar. Men därav har jag inte skrivit nåt inlägg än.

Har ett på g, som jag börjat skriva på. Om en helt fantastisk kurs jag går på på onsdagar. En online kurs. Men ska berätta mer om den i ett eget inlägg.

Jag håller på o läsa en bok (kommer inte ihåg om jag berättat om den här) som är så himla bra!

Den här är riktigt bra! Just den här har jag lånat, vilket syns 😅 Den har några år på nacken också!

Så den ligger jag nu i sängen o läste. Ska göra en kvälls meditation idag också tänkte jag. O om jag orkar så skulle jag vilja köra ett yoga pass, det jag går på på torsdagar men inte kunde va me på igår. Men det finns så jag kan kolla på det i efterhand. Det beror på vad kroppen klarar av. Sen blir det antingen lite fredagsmys me nån film, el läsning.

Hoppas Du får en fin kväll!🌌🌙

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats