livingcaringmyself

En helg i Örebro!

I helgen överraskade vi barnen med en liten minisemester till Örebro. Vi ville göra nå kul med dom då vi inte gjort nåt spec sådär sedan i somras. Sen va förra veckan en fruktansvärt tuff vecka! Jag har bestämt mig för o hålla barnens liv privat o inte lägga ut nåt här, av respekt. Dels vill de inte alltid det o dels känner jag att det är inte på dom jag vill lägga mitt fokus här på. Men jag kan säga att det varit en tuff vecka även för dom<3 Men livet med barn är inte alltid lätt. Det vet alla som har barn. Men vi kände att vi behövde få komma iväg. O det gjorde riktigt gott för själen måste jag säga!

Vi åkte i lör fm o åkte direkt till badhuset i Gustavsvik, Lost City, som vi hade sett på nätet o som såg riktigt roligt ut! När vi bestämde oss för o åka hit, i tors (lite i senaste laget) så va alla förköpsbiljetter slut. Praktiskt taget alla hotell med, förutom ett. Inte nåt lyxhotell, men det va fint o fräscht o helt lagom. Vi va ju inte där många timmar heller. Sov typ bara! Men i alla fall, när vi kom fram tillbadhuset ringlade sig en lååång kö till entrèn. Det såg inte lovande ut… Våran plan b va o testa på söndagen annars. Men även där va förköpta biljetterna slut. Men, det va så här att både innan vi åkte, o på vägen dit men också i kön så bad jag till Universum. Inte om att vi skulle komma in, utan om att vägleda oss, om att det som är meningen det sker. Vi kom in, efter ca 20-25 min i kö så det gick rätt snabbt med tanke på hur lång kön va. Det va riktigt häftigt därinne. Va nog en 7-8 rutschkanor (inte inräknat de allra minsta i barn poolen). O det fanns massor av kul o göra.  Det jobbigaste va nog att det hände nåt heeela tiden! Det fanns liksom inte en lugn stund. Men jag försökte göra mitt bästa. Dock tappade jag mitt medicinplåster, o efter ca 2 timmar utan det började det märkas. Vid fyra tiden trodde jag att jag skulle kräkas. Men hade åkt 3 vändor med gummiringar med barnen o det va rätt snurrigt 😛 Efter totalt 4 timmar där åkte vi till hotellet….

Vilade lite, duschade (lugnare o göra det där än vid badet) o fixade oss för o gå ut o äta. Vi testade 2 ställen utan napp. Det första va nån typ av sportpub o det lät alldeles för illa. Andra va fullt, det va de flesta ställen vi gick förbi. Men så hittade vi ett super fin stället! Va liksom en helt inglasad restaurang mitt på torget. Med växter o värmelampor. Kändes precis som om man satt utomlands <3 Maten va super god! Fick dock vänta ett tag på maten, men barnen fick nå papper med gåtor som vi försökte lösa tillsammans 😉 De är så snälla o ha med sådär, det är inte kul o sitta sådär o bara vänta. Förstår dom, Samma sak efter maten. Vi brukar inte sitta kvar o ta nå mer o dricka el så, för så kul är det inte för barn på restaurang. Det kan man göra när barnen inte är med. Men vi stressar inte för det. Vi äter i lugn o ro.

Vi va inte tillbaka till hotellet förrän runt halv tio. På vägen till restaurangen gick vi förbi slottet o kyrkan. Så fint! Slottet omgavs av Svartån, som vi gick över, o barnen va imponerade av ett slott med vallgrav 😉 Vi bestämde oss för o gå dit o kika dagen efter… Vi kröp ner i den stora sängen, åt lite godis o tittade på Disney Chanel innan barnen borstade tänderna o kröp ner i deras våningssäng.

Jag sov inte vidare bra. Dels så snarkade mannen. O sen vid 2 tiden kom de som bodde ovanför oss hem o levde rövare. Vart ett himla liv. Som tur va vaknade inte barnen i alla fall…

Dagen efter, i sön, vaknade vi redan strax efter kl 8. O så mör jag va i kroppen! Gick o åt frukost innan vi packade ihop allt, checkade ut o gick till slottet. Det va ett museéum där. Gillar o gå in i gamla slott, även om detta kändes lite för modernt nästan… O utställningen de hade där va rätt modern. Men helt klart aktuell. Handlade bla om att vi handlar kläder o saker fastän det vi har är helt o fint. O så lite annat sädår, som man inte riktigt förstod. Haha! Vi hade ju strosat på stan på kvällen när vi letade efter en restaurang. Så vi kände oss nöjda o styrde kosan hemåt efter en helt underbar helg!! Jag behövde verkligen det här för o få min själ lugn igen. För att få den o fokusera på framåt o inte bakåt… Barnen o mannen va också sååå tacksamma för helgen <3

Slottet…

 

Kyrkan…

 

Så fint med vattnet o alla lampor!

 

Tog mig ett glas prosseco i väntan på maten…

 

Världens finaste man! Som jag snart varit tillsammans i 20 år med!! <3

 

Nu ska vi försöka se framåt denna vecka. Nya tag o tänka positivt! Jag har dock börjat må jätte dåligt när min mobil ringer. Spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är. Jag har fått för mycket dåliga besked via mobilen… Förra veckan hade jag två panikångest attacker. Fy vad det är jobbigt!! Men heller inget jag tänker skämmas för! Sånt här behöver snarare belysas så att inte unga går o mår dåligt o tror att det är nåt fel på dom. Det jobbiga är att det bara kommer o det är svårt o kontrollera det. För mig börjar det med att det knyter sig i magen, jag mår illa, hjärtat börjar slå allt hårdare o ibland även snabbare, o andningen går jätte fort! Efteråt, när jag kommit ur det, så blir jag så trött så kan sova i flera timmar. Det är en så stor belastning på kroppen. O den här känslan får jag nästan när mobilen ringer, får ont i magen, mår illa o blir snurrig. Sen lägger det sig. Jag är väldigt tacksam att jag har en förstående man o som vet vad jag behöver o när jag behöver det. Det har inte alltid varit så, men även han har lärt sig.

Jag känner att det nu är extra viktigt för mig o hitta tillbaka till lugnet, hitta tillbaka till mig själv. Gå in i mig själv o försöka läka kroppen inifrån efter denna jobbiga vecka som varit. Så ser extra mycket fram emot kursen på ons me Dr. Marie-Christina. Den är underbar för kroppen, själen o hjärtat! O så ska jag försöka att meditera mer denna vecka <3

 

Tack för att du ville läsa om min helg <3 O kom ihåg, Universum finns där för dig, om du tillåter o litar fullt ut på Universum! Namaste! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats