livingcaringmyself

En magisk kväll!

God kväll på Er!

Jag har nu i kväll deltagit på första omgången av kursenKundaYini yoga & Embodied meditation med Dr Marie Christina. Jag går på yoga en gång i veckan annars, o mediterar nästan varje dag. Men detta va nåt helt nytt för mig. Man går djupare in i sig själv o utforskar de olika lagren i kroppen. Det är så svårt o förklara, det måste kännas, upplevas!

Jag förberedde en stund innan med att ta fram min yogamatta, mina meditationskuddar, tände ljus (element: eld), la fram kristallerna. Mossagat o Aventurin på golvet för jordandet (element: jorden), Ett glas med vatten med clearquarts i, o en kopp te (element: vatten) o så min andning (element: luft). Köpte också ett nytt anteckningsblock då mina hemma va typ fulla o i detta ska det endast handla om denna kurs. Så jag kan skriva ner tankar, känslor, intentioner och de övningar vi ska göra hemma till nästa gång.

En mysig o rofylld plats!

Andas med handen på hjärtat.
Skriva….

 

Nu tickar klockan på alldeles för snabbt. Jag hade tänkt läsa min bok, men får nog bli till o läsa en sida i Sofia Sivertsdotters bok: Älskad. Denär sååå bra!! Älskar hennes böcker alltså. Läs dom säger jag bara!

 

God natt på Er o hoppas Ni får sova gott!! Kram Sanna

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats