livingcaringmyself

Ett långt ofrivilligt uppehåll

Hej på Er!

Jag ber om ursäkt att det vart ett så här långt uppehåll här. Det va inte min tanke. Men det har varit så mycket så jag har prioriterat att hålla instagram uppdaterat o där har jag två konton. Ett privat o sen livingcaringmyself som är öppet. Tanken med bloggen va inte heller att uppdatera den dagligen el så ofta. Men inte så sällan som en gång i månaden heller. Minst ett inlägg i veckan är tanken i alla fall skriva minst en gång i veckan. O sen har jag haft lite svårt o veta vad jag ska skriva om. Vill inte att det blir för spretigt heller. Men ja, ska skriva ihop lite inlägg som jag kan tänka mig kan va intressanta. Kom gärna med tips om det är nåt speciellt ni vill att jag skriver om!

Nu tänkte jag komma med ett tips, som börjar i morgon. Men än är det inte för sent att anmäla sig! Jag gjorde det igår tror jag det va. Det är nämligen så att Younity sweden ska ha en kongress, Heal summit. Som är som en föreläsnings serie. Under 7 dagar lägger de ut en länk med dagens föreläsare som man kan se o lyssna på hemifrån. Alltså, det är ett visst antal föreläsare varje dag som föreläser och temat är självläkning.  De skickar länken kl 5 på morgonen ( galet tidigt, jag vet! Haha!) Men man kan sedan titta när man vill under 24 timmar o sedan kommer en ny länk ut dagen efter. Jag gillar när det  är så att man kan kolla när man vill. Dock kan det ibland bli så, i alla fall för mig själv, att jag skjuter upp det o tänker att jag kan göra det senare. O så blir det för sent… Men inte denna gång 😉 Föreläsare som är me är bla: Joe Dispenza, Lynne McTaggart, Anthony Williamns, Sue Morter, Bruce Lipton, Tamal Dodge, Alberto Villoldo (han har jag lyssnat på förut o han är verkligen sååå bra!!) Felicia Yu mf. Tror detta kommer bli super intressant! Och ämnet känns verkligen passande för mig just nu i alla fall. Jag ska snart genomgå en resa som kommer att bli tuff. Kommer troligtvis inte dela med mig av den här så mycket, inte mer än att det kommer komma en tuff period snart. Men som jag tror o hoppas på kommer bli bra!

Heal Summit 2020!

 

Det va ett hjärtligt tips från mig <3 Nu ska jag göra kväller här. God Natt på Er så hoppas jag att vi hörs snart igen! Puss o Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats