livingcaringmyself

Morgonritual🙏🏼

Visserligen är det ju kväll nu. Men tänkte jag skulle berätta lite hur mina mornar oftast ser ut här hemma med min morgonritual. Jag gör den praktiskt taget varje dag. Men självklart finns det dagar då jag inte hinner, el när jag är sjuk. Nu har det väl blivit ett par gånger den här veckan som jag inte gjort hela ritualen. Men meditera är nåt jag prioriterar o göra VARJE dag🙏🏼

När jag börjar min ritual tar jag några långa, djupa andetag för att liksom komma ner i varv, o connecta med Universum. Jag läser sedan två böcker av Sofia Sivertsdotter: Ord för dagen ,365… Och: Älskad, vila i den du är. Den sista läser jag ibland på kvällen istället, det beror lite på. Sen drar jag kort. O hur många jag drar varierar från dag till dag. Men jag använder mig av: Universe has your back av Gabrielle Bernstein. och Änglaterapi av  Doreen Virtue. Den drar jag antingen  ett kort för dagen, ett kort för veckan el 3 kort. Ett för det som varit, ett för det som är, o ett för det som kommer. Ibland drar jag även ett kort för andra. Sen väljer jag ut kristaller för dagen, skriver i min Morgondagbok som Sanna sporrong har gjort. Har flera av hennes böcker, de är sååå bra!🙏🏼 O det sista jag gör är o meditera. Alltifrån 3 min till 10 min. Det beror lite på vad jag hinner den dagen. Jag mår mycket bättre av att meditera om så bara 3 min än inte alls. Så allt som allt tar min morgonritual ca 30-40 min. Jag har mycket lättare o få in den ordentligt de dagar jag jobbar, för då har jag den stunden från barnen cyklar till skolan, tills jag ska åka till jobbet. Men detta är en extremt viktig ritual. Jag mår sämre när jag inte hinner med o göra den, efter bara ett par dagar utan börjar värken i kroppen eskalera.

Så det är verkligen ett tips från mitt hjärta. Att försöka göra detta varje morgon. Sen kan du hitta din rutin, dina böcker, kort, mm mm. Men att iallafall få till stunden för ritualen. Den sätter ju intentionen för dagen❤

Så här kan det se ut… Ibland sitter jag på en meditationskudde på mattan, o ibland sitter jag vid skrivbordet. Men jag har alltid ljus tända.

 

Min kvällsritual är inte lika fast än. Jag försöker få till det men är så mycket jag vill hinna med innan jag ska lägga mig. O så vill jag inte lägga mig för sent vilket jag praktiskt taget alltid gör… Men har jag inte läst boken Älskad, vila i den du är, så gör jag det på kvällen. Jag skriver också i min Planera för dina drömmar. Där skriver jag också en tacksamhetslista varje dag. Även här tänder jag ljus. Ääälskar ljus!! På söndagar drar jag också ett kort från båda kortlekarna, ett kort för hela veckan. O så kan jag reflektera över dagen som gått, o tacka Universum 🙏🏼

Brukar också avsluta me o läsa några sidor ut en bok. Just nu läser jag denna….

Du ser det när du tror det av Wayne W. Dyer.
Välanvänd bok! Har lånat den från biblioteket o så har den några år på nacken. Men den är sååå bra! Svårt o sluta läsa den när man ska sova 😊

Nu ska jag göra min kvällsritual, lite sent men vill göra den innan jag lägger mig 🙏🏼

God natt, o tack för att just DU vill läsa min blogg🧡🍁

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats